↓ Annonse
    Skriv ut

Prosesslederstudiet i Sør - Informasjonsmøte 20.august

Vi starter prosesslederstudiet i Sør. Studiet er utviklet for å styrke prosjektledere, ledere og interne utviklingsaktørers kompetanse i å tilrettelegge og lede gruppeprosesser. Etter studiet skal deltakerne kunne bruke prosessledelse som redskap for å drive endring, utvikling og innovasjon internt i organisasjonen.

Prosesslederstudiet går over 3 samlinger á totalt 7 dager.

Studiet er lagt opp med bruk av pedagogiske metoder som skal bidra til at alle deltakere vil kunne ta i bruk metoder, teori og verktøy i sitt daglige arbeid. Alle deltakere skal ta med egne case/arbeidsoppgaver de står overfor slik at vi kan jobbe praktisk med disse. På den måten blir studiet hele tiden koblet opp mot pågående prosesser en står i til daglig.

Vi har ønske om at deltakerne prøver ut noen av metodene og verktøyene mellom samlingene, og oppfordrer alle til å dele erfaringer i vårt digitale læringsrom. Studiet er ikke vekttalls-/studiepoengbasert, da vi har ønske om å gi et mest mulig praktisk studium som får deltakere raskt i handlingsmodus.

For å lese mer om studiet og aktiviteter knyttet til studiet: www.prosesslederstudiet.no www.facebook.com/Prosesslederstudiet

For Påmelding: www.prosesslederstudiet.no/paamelding/meld_deg_paa_her.369.do

VI HOLDER INFORMASJONSMØTE HOS NÆRINGSFORENINGEN I KRISTIANSANDSREGIONEN 20.AUGUST KL 08.00-09.30 Ta kontakt med Eivind dersom du er interessert i å delta.

Lurer du på noe, ta gjerne kontakt med Eivind Nilsen i Lent: tlf: 975 73 185
e-post: eivind@lentsareptas.no

Bli medlem av Næringsforeningen

Hvorfor bli medlem?
Meld inn din bedrift

"Bedre Leder"

- lederutviklingsprogram
Oppstart 3.november
 

Informasjon om kurset

Påmelding

↓ Annonse

MØTEKALENDER

<< Oktober 2015  >>
M T O T F L S
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

FØLG OSS!

Næringsforeningens samarbeidspartnere:

Advokat Kjær & Co
National Oilwell Varco
Deloitte
Frydenbø Bilsenter
Fjordkraft
DnB
Phonero
Kruse Smith AS
Hodejeger Åstveit