AA

AKTUELT

Integreringsnettverk – Første samling

Næringsforeningen gjennomførte nylig første av fire nettverksamlinger for bedrifter som har en flyktning i sin bedrift. Deling av erfaringer mellom bedrifter var hensikten med denne første samlingen.

Les mer

– Vi trenger flere kritiske kvinner

7. mars lanserte Næringsforeningen i Kristiansandsregionen sitt nye forretningsnettverk «Women in Business». Lanseringen var en stor suksess med 200 deltakere og gode foredragsholdere.

Les mer

Internasjonale topper innen CSR til Kristiansand

Mange bedrifter ønsker å ta ansvar for miljø og en bærekraftig utvikling, men hvordan kan man gjøre det i praksis? Hvordan omformer man CSR-arbeid til økt konkurransekraft? Svaret kan du få i Kristiansand 30. mars, når Kruse Smith Stiftelsen, DNB og Strømmestiftelsen inviterer til CSR-konferanse.

Les mer

Dette ønsker dere at WiB skal være

Etter arrangementet på Kick den 7. mars, ble det sendt ut en Questback til de som deltok hvor vi ba om tilbakemelding på arrangementet, og kommentarer til utviklingen av nettverket. Mange gode innspill har kommet inn.

Les mer

Slik vil de utvikle Helsebyen Eg

Nærmere 100 personer deltok på kickoff for Helsebyen Eg på Teateret onsdag. En forbedret helse i befolkningen, i et vitalisert trekant-samarbeid «Eg i sentrum» med sykehuset, UiA og Kristiansand kommune, er et av målene. Som best, smartest og mest attraktiv helseby.

Les mer

Vil ha Søgne på det nasjonale kartet

Når kommunene Søgne og Songdalen samarbeider med Næringsforeningen i Kristiansandsregionen er det med et sterkt felles ønske om å prioritere noen næringspolitiske oppgaver framfor andre.

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere