AA

Fra olje til sjokolade

  • Daglig leder Håkon Flatø håper at sørlendinger tar turen innom butikken.
Medlemsnytt

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN

Etter 15 år i oljebransjen satser Håkon Flatø på håndlaget sjokolade i nyåpnet butikk på Sørlandssenteret.

For 15 år siden så Flatø en liknende butikk, og har siden den gang lekt med ideen om å starte sin egen sjokoladebutikk. For en måned siden åpnet Cacao på Sørlandssenteret.

– Ideen kom fra en butikk som ligger i Bergen, og jeg har sett meg om etter passende lokaler i andre byer også, men jeg synes rett og slett at det var litt rart at det ikke fantes en sjokoladebutikk i Nordens største kjøpesenter, sier Flatø.

Flatø er opprinnelig fra Lofoten, men det synes han ble for smått og valget falt altså på Kristiansand og Sørlandssenteret.

– Det var viktig for meg å følge drømmen å åpne butikk, og jeg ville ha noe unikt å tilby på Sørlandssenteret og da falt valget på håndlaget sjokolade.

Flatø har bygd hele butikken selv.

Flatø har bygd hele butikken selv.

Han er utdannet kokk, og har jobbet mye med å lage desserter og har alltid hatt en forkjærlighet for sjokolade. Nå har han utviklet hele konseptet selv, alt fra å tegne butikken til å designe interiøret. Han har også valgt ut varene som er i butikken.

– I tillegg til kaffe og lakris har jeg basert vareutvalget på håndlaget sjokolade, og da har jeg både utenlandske og norske leverandører. Det var viktig for oss å få på plass lokale aktører, som Heimdal Sjokolade fra Arendal og Egersund Chokoladefabrikk AS, forteller Flatø, som satser både på privat – og bedriftsmarkedet med både vertinnegaver og bedriftsgaver.

Annonse
Annonse
Annonse

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN
Annonse
Annonse
Annonse
Etter 15 år i oljebransjen satser Håkon Flatø på håndlaget sjokolade i nyåpnet butikk på Sørlandssenteret.

For 15 år siden så Flatø en liknende butikk, og har siden den gang lekt med ideen om å starte sin egen sjokoladebutikk. For en måned siden åpnet Cacao på Sørlandssenteret.

– Ideen kom fra en butikk som ligger i Bergen, og jeg har sett meg om etter passende lokaler i andre byer også, men jeg synes rett og slett at det var litt rart at det ikke fantes en sjokoladebutikk i Nordens største kjøpesenter, sier Flatø.

Flatø er opprinnelig fra Lofoten, men det synes han ble for smått og valget falt altså på Kristiansand og Sørlandssenteret.

– Det var viktig for meg å følge drømmen å åpne butikk, og jeg ville ha noe unikt å tilby på Sørlandssenteret og da falt valget på håndlaget sjokolade.

Flatø har bygd hele butikken selv.

Flatø har bygd hele butikken selv.

Han er utdannet kokk, og har jobbet mye med å lage desserter og har alltid hatt en forkjærlighet for sjokolade. Nå har han utviklet hele konseptet selv, alt fra å tegne butikken til å designe interiøret. Han har også valgt ut varene som er i butikken.

– I tillegg til kaffe og lakris har jeg basert vareutvalget på håndlaget sjokolade, og da har jeg både utenlandske og norske leverandører. Det var viktig for oss å få på plass lokale aktører, som Heimdal Sjokolade fra Arendal og Egersund Chokoladefabrikk AS, forteller Flatø, som satser både på privat – og bedriftsmarkedet med både vertinnegaver og bedriftsgaver.

Tagger:, ,

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor