AA

Ny salgsansvarlig i Palmesus

  • Pedersen var i 2017 og 2018 ansatt som Food & Beverage Manager i Palmesus. Foto: Floris Heuer

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN

Claus Oliver Pedersen har startet i jobben som salgssjef i Palmesus.

Pedersen kommer fra Bakgården Bar hvor han har vært ansatt i tolv år, de syv siste som salgs- og markedssjef. Før han fikk ansvaret for salg og markedsføring var han innom de fleste avdelingene som ryddehjelp, servitør og bartender.
– Etter videregående skole ønsket jeg meg bort fra skolebenken. Jeg har alltid hatt troen på å få til noe spennende og krevende, selv uten en bachelor- eller mastergrad, sier Pedersen.
Som salgssjef i Palmesus har han ansvar for det meste som selges under selve arrangementet. Gjennom året jobber de med å sikre at produktene våre er av høyest mulig kvalitet.  Dette skjer i samarbeid med sponsorer og leverandører.
– Det er spennende å gjøre noe nytt. Mye av det jeg har lært i restaurantbransjen, og spesielt i min siste stilling, er veldig relaterbart til det jeg nå gjør hos Palmesus. I 2017 og 2018 var jeg ansatt som Food & Beverage Manager (bildet) i 20% stilling, så overgangen føles myk og god, sier Pedersen.
Annonse
Annonse
Annonse

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN
Annonse
Annonse
Annonse
Claus Oliver Pedersen har startet i jobben som salgssjef i Palmesus.
Pedersen kommer fra Bakgården Bar hvor han har vært ansatt i tolv år, de syv siste som salgs- og markedssjef. Før han fikk ansvaret for salg og markedsføring var han innom de fleste avdelingene som ryddehjelp, servitør og bartender.
– Etter videregående skole ønsket jeg meg bort fra skolebenken. Jeg har alltid hatt troen på å få til noe spennende og krevende, selv uten en bachelor- eller mastergrad, sier Pedersen.
Som salgssjef i Palmesus har han ansvar for det meste som selges under selve arrangementet. Gjennom året jobber de med å sikre at produktene våre er av høyest mulig kvalitet.  Dette skjer i samarbeid med sponsorer og leverandører.
– Det er spennende å gjøre noe nytt. Mye av det jeg har lært i restaurantbransjen, og spesielt i min siste stilling, er veldig relaterbart til det jeg nå gjør hos Palmesus. I 2017 og 2018 var jeg ansatt som Food & Beverage Manager (bildet) i 20% stilling, så overgangen føles myk og god, sier Pedersen.

Tagger:,

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor