AA

Nytt fredagskonsept på Dronningen

  • Mat- og drikkeansvarlig Tom Helge Djuphagen og kjøkkensjef Solveig Svahnström sørger for deilig fredagsstemning på Dronningen Café og restaurant.
Medlemsnytt

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN

Hver fredag blir det fast afterwork på Dronningen Café og restaurant.

– Vi opplever at markedet mangler et fast fredagstilbud for de som ønsker å koble av med venner og kolleger etter jobb, sier Eivind Lund, prosjektleder ved Hotel Norge.

For å møte markedet har Hotel Norges restaurant Dronningen nå opprettet et nytt konsept.

– Hver fredag fra kl.16.00 blir det After Work-mingling med DJ-er og god mat og drikke. Som seg hør og bør i Hotel Norges egen restaurant, har konseptet selvfølgelig fått et norsk navn, nemlig “Etterpå”. Er du sugen på noe annet enn fredagstaco, er det bare å glede seg. Kjøkkensjef Solveig Svahnström har bakgrunn fra kulinariske perler som Bagatelle, Grand Café og Ekebergrestauranten, og disker gjerne opp med småretter, salater, smørbrød eller middag frem til klokka ti om kvelden, forteller Lund.

Han fortsetter:

– Vi tror konseptet passer veldig bra til et voksent arbeidsaktivt publikum, som kan slappe av med de gode samtalene i det vi mener nå er blitt byens beste møteplass. Vi synes i tillegg det er ekstra hyggelig å kunne vise frem de nye flotte lokalene, den spennende gatekunsten og ikke minst den gode maten.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Hver fredag blir det fast afterwork på Dronningen Café og restaurant.

– Vi opplever at markedet mangler et fast fredagstilbud for de som ønsker å koble av med venner og kolleger etter jobb, sier Eivind Lund, prosjektleder ved Hotel Norge.

For å møte markedet har Hotel Norges restaurant Dronningen nå opprettet et nytt konsept.

– Hver fredag fra kl.16.00 blir det After Work-mingling med DJ-er og god mat og drikke. Som seg hør og bør i Hotel Norges egen restaurant, har konseptet selvfølgelig fått et norsk navn, nemlig “Etterpå”. Er du sugen på noe annet enn fredagstaco, er det bare å glede seg. Kjøkkensjef Solveig Svahnström har bakgrunn fra kulinariske perler som Bagatelle, Grand Café og Ekebergrestauranten, og disker gjerne opp med småretter, salater, smørbrød eller middag frem til klokka ti om kvelden, forteller Lund.

Han fortsetter:

– Vi tror konseptet passer veldig bra til et voksent arbeidsaktivt publikum, som kan slappe av med de gode samtalene i det vi mener nå er blitt byens beste møteplass. Vi synes i tillegg det er ekstra hyggelig å kunne vise frem de nye flotte lokalene, den spennende gatekunsten og ikke minst den gode maten.

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor