AA

Sørger for smittevennlig jobblunsj

  • Fra venstre: Sadik Hasani, Trine Omholt og Anne Sandaaker. Foto: Jon Andreassen/Agderposten
Medlemsnytt

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN

Da koronaviruset inntraff og mange bedrifter måtte stenge sine kantiner fikk Trine Omholt og Morgenfugl en idè.

– Kundene våre så behov for sunn og god mat levert på en hygienisk og trygg måte. Da så vi en mulighet for å begynne med lunchbokser – vi kunne lage dagens lunchrett, og sørge for at den ble levert på riktig måte, forteller Trine Omholt, gründeren bak Morgenfugl, som har gått fra å være nedstengt på grunn av korona til omsetningsrekord i september.

Mange av bedriftene som måtte stenge kantina fant på andre måter å servere lunsj på, eller de kuttet felleslunsjen. Omholt forteller at de har fått svært god tilbakemelding på tilbudet.

– Alle kundene våre på dette virker meget godt fornøyd med konseptet og maten. Ansatte kan igjen fokusere på sitt arbeid igjen og bidra til det sosiale miljøet på arbeidsplassen. Måltidet er blitt et høydepunkt på dagen – det varierer fra varmlunsjer til kalde retter, frukt og litt søtt til kaffen på fredager. Det viktig å ha noen trygge sosiale samlingspunkter etter en periode med nedstenging og hjemmekontor for mange.

For Morgenfugl er det viktig at produktet er godt og bærekraftig.

– Vi driver også kantiner, og vi samkjører ofte rettene som skal leveres ute og innomhus. Dette gjør at vi kan produsere stort volum av en enkelt rett som alle får den dagen. Det at vi kan bestemme menyen selv gjør at vi kan bruke sesongens råvarer og minimalt med matsvinn. Den bærekraftige driftsmodellen gjør at vi kan prise produktet fornuftig. Vårt fokus er at maten skal være sunn, god og bærekraftig, forteller Omholt og avslutter:

– Vi leverer ut maten i miljøvennlige emballasje – beger som kan resirkuleres og lokk av gjenbrukt plast.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Da koronaviruset inntraff og mange bedrifter måtte stenge sine kantiner fikk Trine Omholt og Morgenfugl en idè.

– Kundene våre så behov for sunn og god mat levert på en hygienisk og trygg måte. Da så vi en mulighet for å begynne med lunchbokser – vi kunne lage dagens lunchrett, og sørge for at den ble levert på riktig måte, forteller Trine Omholt, gründeren bak Morgenfugl, som har gått fra å være nedstengt på grunn av korona til omsetningsrekord i september.

Mange av bedriftene som måtte stenge kantina fant på andre måter å servere lunsj på, eller de kuttet felleslunsjen. Omholt forteller at de har fått svært god tilbakemelding på tilbudet.

– Alle kundene våre på dette virker meget godt fornøyd med konseptet og maten. Ansatte kan igjen fokusere på sitt arbeid igjen og bidra til det sosiale miljøet på arbeidsplassen. Måltidet er blitt et høydepunkt på dagen – det varierer fra varmlunsjer til kalde retter, frukt og litt søtt til kaffen på fredager. Det viktig å ha noen trygge sosiale samlingspunkter etter en periode med nedstenging og hjemmekontor for mange.

For Morgenfugl er det viktig at produktet er godt og bærekraftig.

– Vi driver også kantiner, og vi samkjører ofte rettene som skal leveres ute og innomhus. Dette gjør at vi kan produsere stort volum av en enkelt rett som alle får den dagen. Det at vi kan bestemme menyen selv gjør at vi kan bruke sesongens råvarer og minimalt med matsvinn. Den bærekraftige driftsmodellen gjør at vi kan prise produktet fornuftig. Vårt fokus er at maten skal være sunn, god og bærekraftig, forteller Omholt og avslutter:

– Vi leverer ut maten i miljøvennlige emballasje – beger som kan resirkuleres og lokk av gjenbrukt plast.

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor