AA
  • Forside
  • Boblekveld hos Bølgen & Moi

Boblekveld hos Bølgen & Moi

  • 25. mar 2020 , kl. 1800 - 2000
  • Bølgen & Moi
  • Foredragsholder Liam Parson, sommelier hos Bølgen & Moi
  • Påmelding - Innen 24.03.2020 - kl 14.00

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN

Onsdag 25. mars inviterer vi til boblekveld hos Bølgen & Moi på Fiskebrygga.

Denne kvelden skal vi på «besøk» til England og smake deres fantastiske gode musserende viner.

Klimaendringene har hatt en dramatisk effekt på verdens vinproduksjon. I hovedsak har det faktisk gitt rom for å utforske helt nye muligheter for produksjon.
England har bygget seg opp som en frontlinje for ny vinnende produksjon av kvalitets-vin; på områder som aldri tidligere har vært brukt til denne typen produksjoner.

Englands sørkyst har flere likhetstrekk med Champagne, både hva gjelder terroir, kalkholdighet i jorda, og historisk sett også klimatiske forhold.
Dette selvsagt til stor irritasjon for Franskmennene.

I løpet av de siste 30 årene har Englands sør-kyst blitt et anerkjent område for vinproduksjon, med musserende viner som stadig returnerer hjem fra internasjonale konkurranser med pallplasseringer og gullmedaljer.
Noen vinanmeldere påstår sågar at vinene er av bra nok kvalitet til å være en direkte konkurrent med sin sydlige nabo, men stemmer dette?

Foredragsholder
er Liam Parson , Sommelier/Vinkelner hos Bølgen & Moi Kristiansand.
Liam er opprinnelig fra Bristol, og har de 3 siste årene jobbet på Fiskebrygga hos Stian & Trond.
Sommeren 2019 bestod han sin sommelier utdannelse samtidig som han fulgte opp med å bestå WSET Level 3 Award Høsten 2019.

Bli med på en kveld hvor vi skal smake noen av Englands beste musserende viner, og du kan gjør deg opp din egen mening!

Pris:
495,- + mva for medlemmer av Næringforeningen i Kristiansandsregionen

895,- + mva for ikke-medlemmer.

Dette inkluderer foredrag og smaking av hele 5 forskjellige musserende viner, samt snacks fra kjøkkenet.

Foredraget er ferdig ca 20.30 , og vi fortsetter selvfølgelig kvelden med sosialt samvær for de som ønsker dette.

Velkommen!

Bindende påmelding.

Annonse
Annonse
Annonse

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN
Annonse
Annonse
Annonse

Onsdag 25. mars inviterer vi til boblekveld hos Bølgen & Moi på Fiskebrygga.

Denne kvelden skal vi på «besøk» til England og smake deres fantastiske gode musserende viner.

Klimaendringene har hatt en dramatisk effekt på verdens vinproduksjon. I hovedsak har det faktisk gitt rom for å utforske helt nye muligheter for produksjon.
England har bygget seg opp som en frontlinje for ny vinnende produksjon av kvalitets-vin; på områder som aldri tidligere har vært brukt til denne typen produksjoner.

Englands sørkyst har flere likhetstrekk med Champagne, både hva gjelder terroir, kalkholdighet i jorda, og historisk sett også klimatiske forhold.
Dette selvsagt til stor irritasjon for Franskmennene.

I løpet av de siste 30 årene har Englands sør-kyst blitt et anerkjent område for vinproduksjon, med musserende viner som stadig returnerer hjem fra internasjonale konkurranser med pallplasseringer og gullmedaljer.
Noen vinanmeldere påstår sågar at vinene er av bra nok kvalitet til å være en direkte konkurrent med sin sydlige nabo, men stemmer dette?

Foredragsholder
er Liam Parson , Sommelier/Vinkelner hos Bølgen & Moi Kristiansand.
Liam er opprinnelig fra Bristol, og har de 3 siste årene jobbet på Fiskebrygga hos Stian & Trond.
Sommeren 2019 bestod han sin sommelier utdannelse samtidig som han fulgte opp med å bestå WSET Level 3 Award Høsten 2019.

Bli med på en kveld hvor vi skal smake noen av Englands beste musserende viner, og du kan gjør deg opp din egen mening!

Pris:
495,- + mva for medlemmer av Næringforeningen i Kristiansandsregionen

895,- + mva for ikke-medlemmer.

Dette inkluderer foredrag og smaking av hele 5 forskjellige musserende viner, samt snacks fra kjøkkenet.

Foredraget er ferdig ca 20.30 , og vi fortsetter selvfølgelig kvelden med sosialt samvær for de som ønsker dette.

Velkommen!

Bindende påmelding.

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor