AA

Hvordan redusere matsvinn?

  • 18. sep 2019 , kl. 0830 - 0945
  • Grønt senter, Odderøyveien 5
  • Foredragsholder Se program
  • Påmelding - Påmeldingsfrist: 17 september, klokken 14:00

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN

Stiftelsen Miljøfyrtårn, Kristiansand kommune, Klimapartner og Næringsforeningen inviterer til frokostmøte på grønt senter for å presentere verktøy og gode caser på hvordan du kan jobbe med matsvinn i din virksomhet.

1/3 av all mat som produseres i verden går i søpla. Det kastes mat for mange milliarder kroner per år i Norge. Det er ikke bærekraftig, verken for lønnsomhet, miljø eller av etiske årsaker. Norske virksomheter har et ansvar for å legge til rette for å minimere matsvinn. Det handler om å bygge en kultur for arbeidet med matsvinnreduksjon, om god opplæring og engasjement blant ansatte, om god kommunikasjon ut til kunder – og om å måle omfanget og forbedre resultatene steg for steg.

Programmet: (starter kl. 08:30 (frokost serveres fra kl. 08:15):
– Innledende om matsvinn og Kristiansand kommune sine mål.
– Miljøfyrtårn om sine nye verktøy for å redusere matsvinn
– Casepresentasjon: Asko ved Kjetil Ugland
– Casepresentasjon: Dyreparken ved Roy Byremo
– Relansering av matvinnposen i Kristiansand

Dette arrangementet er gratis og holdes på grønt senter.

Annonse
Annonse
Annonse

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN
Annonse
Annonse
Annonse

Stiftelsen Miljøfyrtårn, Kristiansand kommune, Klimapartner og Næringsforeningen inviterer til frokostmøte på grønt senter for å presentere verktøy og gode caser på hvordan du kan jobbe med matsvinn i din virksomhet.

1/3 av all mat som produseres i verden går i søpla. Det kastes mat for mange milliarder kroner per år i Norge. Det er ikke bærekraftig, verken for lønnsomhet, miljø eller av etiske årsaker. Norske virksomheter har et ansvar for å legge til rette for å minimere matsvinn. Det handler om å bygge en kultur for arbeidet med matsvinnreduksjon, om god opplæring og engasjement blant ansatte, om god kommunikasjon ut til kunder – og om å måle omfanget og forbedre resultatene steg for steg.

Programmet: (starter kl. 08:30 (frokost serveres fra kl. 08:15):
– Innledende om matsvinn og Kristiansand kommune sine mål.
– Miljøfyrtårn om sine nye verktøy for å redusere matsvinn
– Casepresentasjon: Asko ved Kjetil Ugland
– Casepresentasjon: Dyreparken ved Roy Byremo
– Relansering av matvinnposen i Kristiansand

Dette arrangementet er gratis og holdes på grønt senter.

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor