AA
  • Forside
  • Innovasjon møter tradisjon – bedriftsbesøk til Strai Kjøkkens produksjonslokaler

Innovasjon møter tradisjon – bedriftsbesøk til Strai Kjøkkens produksjonslokaler

  • 11. okt 2019 , kl. 1200 - 1330
  • Setesdalsveien 240, 4618 Kristiansand S
  • Foredragsholder Jan Frode Tobiassen og Tove Timenes
  • Påmelding - Påmeldingsfrist: 10. oktober klokken 14:00

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN

Denne fredagslunsjen er for alle som har lyst å komme å se fabrikken, den moderne maskinparken og lære mer om Strai sin utvikling fra 1929 frem til i dag.

Strai kjøkken ønsker at vi i næringslivet i Kristiansand skal få delta på deres 90 års jubileum og se hva som faktisk rører seg inni fabrikklokalene på Strai. De har en moderne maskinpark hvor roboter for lengst har inntatt plass i produksjon og det er utrolig mye spennende som rører seg i inni lokalene man så vidt ser fra Setesdaleveien.

Vi starter med en felles lunsj med presentasjon av Strai, historien vår og dagens Strai før vi går ned til produksjonslokalet.

Litt om Strai kjøkken:
Strai Kjøkken er en heleid norsk familiebedrift med stolte tradisjoner tilbake til 1929.

Strai Kjøkken er historien om fire generasjoner Tobiassen. Det begynte med Erling, som i 1929, etter 20 år i USA, bosatte seg på Strai, nord for Kristiansand. Her startet han opp Strai Trevarefabrikk. På begynnelsen av 1950-tallet ga han stafettpinnen videre til sønnene Jens og John. I dag styrer Reidar, Tor Erling og Kåre (tredje generasjon) og Terje og Jan Frode (fjerdegenerasjon) den solide og framtidsrettede familiebedriften. I år er vi 90 år og Norges største og eldste kjøkkenprodusent.

Strai Kjøkken har i nyere tid investert tungt i moderne produksjonsteknologi, og leverer årlig over 3500 funksjonelle og stilrene kvalitetskjøkken i tillegg til bad og garderobemøbler.

De har 12 egeneide butikker og 10 frittstående forhandlere, og er dermed representert over hele hele Sør-, Øst og Vestlandet. Flaggskipet Strai Kjøkken Kristiansand er Norges største i sitt slag, med et areal på hele 1550 m2.
Strai Kjøkken har i dag over 145 dyktige medarbeidere fordelt på produksjon, administrasjon og butikker.

Foredragsholdere:
Jan Frode Tobiassen (Adm.dir) (Jan Frode er 4 generasjon Tobiassen og hans oldefar grunnla Strai Trevarefabrikk) og Tove Timenes (Markedssjef)

Pris:
Medlemmer av Næringsforeningen i Kristiansandsregionen: 250,- + Mva

Ikke medlemmer: 500,- + Mva

 

Annonse
Annonse
Annonse

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN
Annonse
Annonse
Annonse

Denne fredagslunsjen er for alle som har lyst å komme å se fabrikken, den moderne maskinparken og lære mer om Strai sin utvikling fra 1929 frem til i dag.

Strai kjøkken ønsker at vi i næringslivet i Kristiansand skal få delta på deres 90 års jubileum og se hva som faktisk rører seg inni fabrikklokalene på Strai. De har en moderne maskinpark hvor roboter for lengst har inntatt plass i produksjon og det er utrolig mye spennende som rører seg i inni lokalene man så vidt ser fra Setesdaleveien.

Vi starter med en felles lunsj med presentasjon av Strai, historien vår og dagens Strai før vi går ned til produksjonslokalet.

Litt om Strai kjøkken:
Strai Kjøkken er en heleid norsk familiebedrift med stolte tradisjoner tilbake til 1929.

Strai Kjøkken er historien om fire generasjoner Tobiassen. Det begynte med Erling, som i 1929, etter 20 år i USA, bosatte seg på Strai, nord for Kristiansand. Her startet han opp Strai Trevarefabrikk. På begynnelsen av 1950-tallet ga han stafettpinnen videre til sønnene Jens og John. I dag styrer Reidar, Tor Erling og Kåre (tredje generasjon) og Terje og Jan Frode (fjerdegenerasjon) den solide og framtidsrettede familiebedriften. I år er vi 90 år og Norges største og eldste kjøkkenprodusent.

Strai Kjøkken har i nyere tid investert tungt i moderne produksjonsteknologi, og leverer årlig over 3500 funksjonelle og stilrene kvalitetskjøkken i tillegg til bad og garderobemøbler.

De har 12 egeneide butikker og 10 frittstående forhandlere, og er dermed representert over hele hele Sør-, Øst og Vestlandet. Flaggskipet Strai Kjøkken Kristiansand er Norges største i sitt slag, med et areal på hele 1550 m2.
Strai Kjøkken har i dag over 145 dyktige medarbeidere fordelt på produksjon, administrasjon og butikker.

Foredragsholdere:
Jan Frode Tobiassen (Adm.dir) (Jan Frode er 4 generasjon Tobiassen og hans oldefar grunnla Strai Trevarefabrikk) og Tove Timenes (Markedssjef)

Pris:
Medlemmer av Næringsforeningen i Kristiansandsregionen: 250,- + Mva

Ikke medlemmer: 500,- + Mva

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor