AA

Klimafaglig kaffepause

Næringsforeningens ressursgruppe Grønn omstilling inviterer til å bli med å nyte en kopp bærekraftig gourmetkaffe - samtidig som du lærer om klimarisiko, og hvordan du kan sikre både bunnlinje og bærekraft i dine verdikjeder med konkrete verktøy. Foto: Adobestock
  • 03. jun 2021 , kl. 0830 - 1000
  • Thon hotel Norge
  • Foredragsholder Stina Torjesen (UiA), Steinar Svenning (Sørlandets kaffebrenneri og CEMO) og Per Ole Pedersen (Cemo)
  • Påmelding - 02. juni kl 12.00

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN

Tenkt om det plutselig ikke var mulig å kjøpe inn det du trenger for å drive virksomheten din? Tenk om prisen på viktige materialer du er avhengig av plutselig steg dramatisk? Tenk om etterspørsel som var der i går plutselig ikke var der i fremtiden? Eller tenk hvis det rett og slett var helt tomt for kaffe.

Næringsforeningens ressursgruppe Grønn omstilling inviterer til å bli med å nyte en kopp bærekraftig gourmetkaffe – samtidig som du lærer om klimarisiko, og hvordan du kan sikre både bunnlinje og bærekraft i dine verdikjeder med konkrete verktøy. Få de faglige ekspertrådene og lær av dem som har gjort en risiko- og mulighetsanalyse i egen bedrift, ved å følge en kaffebønnes reise fra Kenya til Kristiansand.

Arrangementet er gratis.

Bindende påmelding.

Foredragsholdere:

Steinar Svenning, Sørlandets kaffebrenneri og kaffesjef i CEMO

Per Ole Pedersen, daglig leder i CEMO

Stina Torjesen, førsteamanuensis ved UiA

Linn Grøtberg, leder organisasjon og samfunn i Stiftelsen Miljøfyrtårn

Smittevernstiltak:
Dersom du er forkjølet eller har andre sykdomssymptomer, ber vi om at du holder deg hjemme.
Vi overholder regelen om minst 1 meters avstand og har derfor plassbegrensning på dette arrangementet.
Mat blir servert på forsvarlig måte.

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN

Tenkt om det plutselig ikke var mulig å kjøpe inn det du trenger for å drive virksomheten din? Tenk om prisen på viktige materialer du er avhengig av plutselig steg dramatisk? Tenk om etterspørsel som var der i går plutselig ikke var der i fremtiden? Eller tenk hvis det rett og slett var helt tomt for kaffe.

Næringsforeningens ressursgruppe Grønn omstilling inviterer til å bli med å nyte en kopp bærekraftig gourmetkaffe – samtidig som du lærer om klimarisiko, og hvordan du kan sikre både bunnlinje og bærekraft i dine verdikjeder med konkrete verktøy. Få de faglige ekspertrådene og lær av dem som har gjort en risiko- og mulighetsanalyse i egen bedrift, ved å følge en kaffebønnes reise fra Kenya til Kristiansand.

Arrangementet er gratis.

Bindende påmelding.

Foredragsholdere:

Steinar Svenning, Sørlandets kaffebrenneri og kaffesjef i CEMO

Per Ole Pedersen, daglig leder i CEMO

Stina Torjesen, førsteamanuensis ved UiA

Linn Grøtberg, leder organisasjon og samfunn i Stiftelsen Miljøfyrtårn

Smittevernstiltak:
Dersom du er forkjølet eller har andre sykdomssymptomer, ber vi om at du holder deg hjemme.
Vi overholder regelen om minst 1 meters avstand og har derfor plassbegrensning på dette arrangementet.
Mat blir servert på forsvarlig måte.

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor