AA

AKTUELT

– Forutsigbarhet og lokal tilpasning er viktig

Forutsigbarhet og lokal tilpasning ble trukket frem som det aller viktigste da aktører innenfor bygg- og anleggsbransjen på Sørlandet møtte kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup til et innspillsmøte denne uka.

Les mer

Det er på jobben livet er normalt

Har en av dine medarbeidere fått kreft eller annen alvorlig sykdom? I vår tar Kreftforeningen temaet kreft og arbeidsliv inn i LUNCH-universet til tegneserieskaper Børge Lund gjennom tre webinarer som skal gjøre det lettere for alle parter å takle sykdom i arbeidslivet.

Les mer

Ny direktør for NAV Agder

Øyvind Vedal har fått stillingen som ny direktør i NAV Agder. Øyvind Vedal er 57 år og har sin utdannelsesbakgrunn i pedagogikk, økonomi og administrasjon. Han er nå i ferd med å avslutte sin mastergrad i forretningsledelse ved Universitetet i Agder.

Les mer

Aktivitetsskaperen

Eimund Tharaldsen har bygget opp suksesskonsepter som Lucky Bowl og Leos lekeland. Nå satser han stort på padeltennis med de tidligere Start-spillerne Jesper Mathisen og Ole Martin Årst.

Les mer

Dyrker det gode hageliv

I fire generasjoner har familien Røsstad bidratt til å forgrønne og forskjønne Sørlandet. Mye har skjedd siden første frø ble sådd i 1930, og i dag er Hageland Oddernes Gartneri nest størst i Norge.

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor