AA

AKTUELT

Struts eller gaselle?

Ny teknologi, og krav til både økonomisk og miljømessig bærekraft vil endre varehandelen dramatisk de neste årene. Butikker og vareprodusenter må finne nye måter å skape, levere og kapre verdier på dersom de skal overleve. Er handelsnæringen på Sørlandet skodd for fremtiden? Konkurransen i handelsnæringen er ikke lenger begrenset til et utbud mot naboforretningen der den […]

Les mer

Føreland gjenvalgt som styreleder for to nye år

Jan Willy Føreland er gjenvalgt som styreleder for to nye år, i tillegg går personal-og organisasjonsdirektør på UiA, Bernt Jørgen Stray, og salgs- og markedsdirektør i Dyreparken, Anniken Bjørnstad Schjøtt, inn i Næringsforeningens styre.

Les mer

Vil trekke større konferanser til Kristiansand

– Vi måtte forstå historien for å forstå fremtiden. Hotellet har en enorm posisjon i regionen, sa direktør Erik Jacobsen i Caledonien under omvisningen på hotellet fredag. Det var Næringsforeningen i Kristiansandsregionen som kunne invitere sammen med hotellet til omvisning.

Les mer

Slik takler du hersketeknikker

– Hersketeknikker handler om å frata andre faglig autoritet og kontroll, om å være den som får definere virkeligheten, sier Dagsnytt-18 programleder, journalist og forfatter Sigrid Sollund.

Les mer

Begeistring for «Felles løft»

— Dette bragte betydelig åtgaum, som dere hører, konkluderte leder for Sørlandsbenken, Svein Harberg (H) da han avrundet presentasjonen som Næringsforeningen for Kristiansandsregionen hadde overfor Sørlandsbenken på Stortinget,. Tema var Felles Løft, et samarbeid mellom UiA, NHO og syv næringsforeninger.

Les mer

Næringsforeningen jakter ny direktør

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen (NiKR) søker ny direktør til en region med spennende næringsutvikling. – Vi ser etter en ambisiøs, samarbeidsorientert og kunnskapsrik leder med relevant erfaring fra næringslivet, sier styreleder Jan Willy Føreland.

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere