AA

AKTUELT

Vet nok til å si ja

Onsdag er konteinerhavn i Kristiansandsregionen nok en gang på Bystyrets bord. Saken er nå godt nok belyst til å si ja til Kongsgård/Vige. Ytterligere forsinkelser er uheldig for næringslivet.

Les mer

Folkeskikkens begravelse

For fire år siden erklærte jeg meg for politisk tørrlagt. Det er mye jeg savner, men dårlig folkeskikk er ikke en del av det. Politikere skal tåle mye – men ikke alt!

Les mer

Forutsigbarhet hos politikerne

Når formannskapet skal behandle kommunedelplan for havneområde nord i Kristiansand (Kongsgård/Vige) på onsdag, skjer det etter en rekke debatter knyttet til saken.

Les mer

Togavsporing i havnedebatten

Fra mitt kontor på Langemyr ser jeg rett over til jernbaneterminalen. Og fra dette utsiktspunktet framstår havnediskusjonen som lett absurd, skriver Odd Terje Døvik i denne kronikken.

Les mer

Struts eller gaselle?

Ny teknologi, og krav til både økonomisk og miljømessig bærekraft vil endre varehandelen dramatisk de neste årene. Butikker og vareprodusenter må finne nye måter å skape, levere og kapre verdier på dersom de skal overleve. Er handelsnæringen på Sørlandet skodd for fremtiden? Konkurransen i handelsnæringen er ikke lenger begrenset til et utbud mot naboforretningen der den […]

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor