AA

AKTUELT

Kilden 10 år – Et kulturelt tidsskifte

I dag er Kilden 10 år. Kilden representerte et kulturelt tidsskifte. Bygget og virksomheten er blitt omfavnet av Kristiansands og Agder befolkning og snart har 2 millioner vært publikummere i Kilden. Vi har alle grunn til å være stolte!

Les mer

Store oppgaver for ny Agderbenk

Agder står foran store og viktige saker i årene som kommer. Derfor trenger vi en sterk og offensiv Agderbenk, som pleier tett dialog med næringslivet i landsdelen vår.

Les mer

Kraften må frem

Agder har kraftoverskudd, men får ikke brukt det. Skal vi lykkes med å utvikle nye, grønne forretningsmodeller, må staten på banen for å sikre en god infrastruktur for strøm.

Les mer

Reiselivet trenger mer hjelp – nå!

Ingen bransjer er hardere rammet av pandemien enn reiselivet. Vi ser slutten på krisen, men dessverre er det ikke sikkert at alle hoteller, restauranter og utesteder vil klare å overleve de neste månedene.

Les mer

– En spennende tid foran oss

I juni kunne vi glede oss over at samfunnet gradvis så ut til å vende tilbake til det som ble betegnet som den nye normalen. I dag ser vi nye smitteutbrudd, flere lettelser av restriksjoner lar vente på seg og krisen er på ingen måte over. Hva vil dette bety for næringslivet i vår region?

Les mer

Hva nå, Agder?

Koronakrisen traff oss alle som et samfunnssosialt ‘Pearl Harbor’, og vi må tilbake til okkupasjonen av Norge under andre verdenskrig for å finne liknende drastiske inngrep i vårt dagligliv. Vi vender nå tilbake til skoler, kontorer og treningssentre, men har fortsatt store begrensninger i vår bevegelsesfrihet. Og pandemien er på ingen måte over.

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor