AA

AKTUELT

Swatland bytter navn til Textera

Styret i språk- og tekstbyrået Swatland AS har vedtatt å endre selskapets navn til Textera AS. Navneendringen representerer selskapets fremtidsstrategi som en dynamisk, spennende og kreativ leverandør av tjenester innen oversetting, språkvask og tekstproduksjon.

Les mer

Første digitale jobbmesse i Agder

Er du blitt arbeidsledig? Eller er du arbeidsgiver som trenger nye medarbeidere? Tirsdag 10, november kan du møte arbeidsgivere, arbeidssøkere og representanter for NAV i den første digitale jobbmessen som arrangeres i fylket.

Les mer

Bli klokere på solenergi

Trade Winds Solar og en rekke aktører på klimaområdet inviterer til kurs i installasjon og bruk av solenergi. Formålet er å spre kunnskap om solenergi og støtteordninger.

Les mer

Nå starter Spis Grønt Uka 2020

12. – 18 oktober bugner det over av grønn og bærekraftig mat i Kvadraturen! Over 12 spisesteder og restauranter har satt sine egne grønne signaturretter på menyen – for at du enkelt skal kunne ta et mer bærekraftig valg i matveien.

Les mer

Den store smittesporingsdugnaden

I flere byer diskuteres det behov for registrering av besøkende, særlig på utesteder og i butikker. Knowit Sør stilte seg spørsmålet “hvorfor vente på et krav?”, og utarbeidet en ny tjeneste.

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor