AA

AKTUELT

Aktivitetsskaperen

Eimund Tharaldsen har bygget opp suksesskonsepter som Lucky Bowl og Leos lekeland. Nå satser han stort på padeltennis med de tidligere Start-spillerne Jesper Mathisen og Ole Martin Årst.

Les mer

Dyrker det gode hageliv

I fire generasjoner har familien Røsstad bidratt til å forgrønne og forskjønne Sørlandet. Mye har skjedd siden første frø ble sådd i 1930, og i dag er Hageland Oddernes Gartneri nest størst i Norge.

Les mer

Glassklar fascinasjon

I tretti år har Eivind Brøvig jobbet med glass. Det vakre og nyttige materialet brukes i alt fra vinduer til kunst, og er i stadig endring.

Les mer

Dekk til enhver anledning

N. Timenes & Søn har skodd sørlendingers kjøretøy i 100 år. I dag er de landsdelens eneste totalleverandør av nye og regummierte dekk.

Les mer

Arbeid for alle?

Etter arbeidstrening hos syv ulike bedrifter ble Jørgen Johansen (29) oppfordret til å søke om uføretrygd.

Les mer

Vil hindre utenforskap

Etter 18 år i Strømmestiftelsen tar Kristine «Tina» Storesletten Sødal over som direktør for Arkivet freds- og menneskerettighetssenter. Hun tror vi kan lære mye av historien i bygget.

Les mer

Klimasykepleieren

Anette K. Stave Severinsen tror vi kan klare å snu klimaendringene i riktig retning. – Det handler om innovasjon, samarbeid og ressursutnyttelse, sier hun.

Les mer

Slik lykkes du med salg

Det er interessant at både bedrifter og selgere som ellers har helt like forutsetninger, ofte har stor variasjon i resultatene.

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor