AA

AKTUELT

Skaperen

Verdens høyeste klatretårn, bensinstasjoner, restauranter og motorsport. Asbjørn Olsens store lidenskap er å skape aktivitet og arbeidsplasser i Lillesand.

Les mer

Morgendagens arbeidsliv

2021 er forbi, og 2022 står for døren. Hvilke utfordringer ligger foran oss, og hva slags kompetanse trenger vi? Og ikke minst: Hvilke muligheter har vi?

Les mer

Supporteren

Elin Krumm hadde et rekordår som Pippin-sjef i fjor. Nå skal hun også bidra til å gjenreise Sørlandets fotballstolthet, som styreleder i Start.

Les mer

– Det handler om overlevelse

En undersøkelse Næringsforeningen har gjort i samarbeid med PWC og Spareskillingsbanken viser at næringslivet på Sørlandet fortsatt har noe å gå på når det gjelder bærekraft.

Les mer

Med hjerte for havet

Siden Inge Kvivik var liten har han elsket sjøen. Nå bruker han store deler av tiden sin på å tømme den for plastsøppel.

Les mer

I fars fotspor

Tanja Jensen er glad hun turte å følge drømmen om å bli energimontør. I dag er hun eneste kvinne i avdelingen – og trives så godt at hun helst vil jobbe hele tiden.

Les mer

Utdanner for fremtiden

Norges største fagskole har hovedkontor i Kristiansand, ansatte fra hele verden og utdanner de som skal ha jobbene som foreløpig ikke finnes.

Les mer

– Vi har vært heldige

Daglig leder i Norwegian Concept, Tom Erik Mykjåland, forventet at pandemien skulle få store konsekvenser for salget. I stedet opplevde han en betydelig vekst.

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor