AA

AKTUELT

Sykkelveteranen

Han liker å skape opplevelser og han liker å være gæren. Det er to gode grunner til at Svein Bergheims sykkelsenter på Grim har overlevd i 30 år.

Les mer

Satser digitalt

Damene bak Safir Solutions setter brukeren i fokus når de designer nye digitale løsninger.

Les mer

90 år med fiskerihistorie

Mye har skjedd siden Reidar Fredriksens bestefar startet opp et lite fiskemottak på Flekkerøya i 1931. 90 år senere omsetter Reinhartsen for over 100 millioner kroner, og består av 30 årsverk.

Les mer

Hun har byens beste utsikt på jobb

30 meter over bakken sitter Trine Lauen, Kristiansand havns første kvinnelige kranfører. Med bedre utsikt enn de fleste, og en spennende og variert arbeidsdag, utfordrer hun flere damer til å ta steget opp i skyene.

Les mer

De skaper sin egen arbeidsplass

Dersom du skal starte din egen bedrift må du regne med å ofre blod, svette og tårer. Ifølge de vi har møtt, er gevinsten imidlertid stor når du lykkes.

Les mer

Tingenes tilstand

Fredrik Kibsgaard synes det er skremmende mange som ukritisk putter penger i en bolig de knapt har satt seg inn i. – Lær deg tilstandsrapporten «utenat», sett deg inn i fremlagt dokumentasjon og still spørsmål, råder han.

Les mer

– Kompetansekravet vil øke i fremtiden

Å beholde studenter i landsdelen etter endt studietid er viktig, men skal vi klare å omstille oss i det tempoet som kreves må vi også tiltrekke oss kompetent arbeidskraft fra utlandet.

Les mer

Aktivitetsskaperen

Eimund Tharaldsen har bygget opp suksesskonsepter som Lucky Bowl og Leos lekeland. Nå satser han stort på padeltennis med de tidligere Start-spillerne Jesper Mathisen og Ole Martin Årst.

Les mer

Dyrker det gode hageliv

I fire generasjoner har familien Røsstad bidratt til å forgrønne og forskjønne Sørlandet. Mye har skjedd siden første frø ble sådd i 1930, og i dag er Hageland Oddernes Gartneri nest størst i Norge.

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor