AA

Forside

Har triathlon som favorittsyssel

Colleen Delaine Skibsrud har sammen med Even Kristiansen startet opp Solskinn og Latter, som er et treningssenter med et helt nytt konsept for godt voksne.

Les mer

Den attraktive regionen

Stadig flere mennesker bor i by, både nasjonalt og internasjonalt. Urbaniseringen har også kommet til Kristiansand, men hvordan skaper vi den urbane, attraktive regionen folk ønsker å flytte til og bli værende i?

Les mer

Ønsker ikke kraftig økning i bomsatsene

Aps ordførerkandidat Jan Oddvar Skisland understreket betydningen av å gjennomføre Gartnerløkka-prosjektet, men er samtidig skeptisk til store økninger i bomsatsene da han møtte Sørlandets samferdselsløft tirsdag 18. juni.

Les mer

Fra hav til hei

Med nesten 8000 medlemmer er DNT Sør et springbrett ut i naturen for mange. Nå vil de ha med seg enda flere. 2019 er året for mangfold og inkludering hos Turistforeningen.

Les mer

Dampende god butikk

I 2018 omsatte Kristiansand Damputstyr for 32 millioner kroner, og daglig leder og eier Ruth-Elin Vapequeen Bergum Sveinall ser for seg enda mer salg i 2019.

Les mer

Hedersmannen

Arvid Solheim og Blå Kors vil forandre Kristiansand, slik at det ikke lenger er tabu å snakke om rusproblemer. I mai fikk Solheim Kristiansand bys hedersmedalje for sitt rusforebyggende arbeid.

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor