AA

Dyrker det gode hageliv

I fire generasjoner har familien Røsstad bidratt til å forgrønne og forskjønne Sørlandet. Mye har skjedd siden første frø ble sådd i 1930, og i dag er Hageland Oddernes Gartneri nest størst i Norge.

Les mer

Dekk til enhver anledning

N. Timenes & Søn har skodd sørlendingers kjøretøy i 100 år. I dag er de landsdelens eneste totalleverandør av nye og regummierte dekk.

Les mer

Broen til Europa

I år er det 30 år siden Color Line kom til Kristiansand. Mye har skjedd siden dansebandet ble satt igjen på brygga og effektivitet og komfort ble prioritert.

Les mer

– Vi har blitt en destinasjon

Både konger og lorder har besøkt ærverdige Boen Gård de siste 500 årene. Med spennende historie, gode opplevelser og nydelig mat vil eierne nå lokke til seg det lokale næringslivet.

Les mer

– Møt andre med et smil

Vi kaster stadig mindre, og det vi kvitter oss med er vi flinkere til å sortere. Avfall Sør sørger for at det vi ikke trenger blir til nyttige ting som jordprodukter, aviser eller strøm og fjernvarme.

Les mer

– Uten lastebilen stopper Norge

Hos Bendiks Transport og søsterbedriften Bendiks olje i Lillesand, er det Hilde Nyhaven og Rita Birkeland som sørger for at hjulene går rundt. De to tilhører en bransje som skriker etter økt rekruttering, og da særlig kvinner.

Les mer

Skaper nytt industrieventyr

Nystartede Global Ocean Technology har gått fra én til 280 ansatte på to år, har åtte fiskebåter i ordreboka og fått sin første rigg i havn. Nå tror konsernsjef Tor Henning Ramfjord på et nytt, potensielt industrieventyr på Sørlandet.

Les mer

Åpner nytt matkultursenter

Geitmyra matkultursenter skal lære barn og voksne gode mat- og spisevaner. – Vi trenger å øke bevisstheten om hvordan vi lager sunn og bærekraftig mat, sier prosjektleder Helene Isaksen

Les mer

Fra hav til hei

Med nesten 8000 medlemmer er DNT Sør et springbrett ut i naturen for mange. Nå vil de ha med seg enda flere. 2019 er året for mangfold og inkludering hos Turistforeningen.

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor