AA

Åpner nytt matkultursenter

Geitmyra matkultursenter skal lære barn og voksne gode mat- og spisevaner. – Vi trenger å øke bevisstheten om hvordan vi lager sunn og bærekraftig mat, sier prosjektleder Helene Isaksen

Les mer

Fra hav til hei

Med nesten 8000 medlemmer er DNT Sør et springbrett ut i naturen for mange. Nå vil de ha med seg enda flere. 2019 er året for mangfold og inkludering hos Turistforeningen.

Les mer

Produserer til Munch og Deichman

Det startet som et byggmesterfirma i 1953, og er i dag en nasjonal aktør innenfor bygg- og innredningsbransjen. I 2018 omsatte Bico for over 550 millioner, og veksten fortsetter.

Les mer

Lader opp «hele Norge»

Siden oppstarten i 2009 har Grønn Kontakt bygget over 200 ladeanlegg. I år satser de stort på flexianlegg til bedrifter og sameier.

Les mer

Startet suksessen med havari

Som 19-åring startet Carl Aamodt sin egen fiskeribedrift. Nesten ti år senere slår bedriften stadig sine egne omsetningsrekorder, og ble i høst kåret til «Årets gaselle i Vest-Agder» av Dagens Næringsliv.

Les mer

Viser frem Sørlandet

Hos NRK Sørlandet går det sport i å gjøre landsdelen synlig for hele Norge. De nye lokalene med topp moderne utstyr skal hjelpe dem med å nå enda bredere ut.

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor