AA

Utdanner for fremtiden

Norges største fagskole har hovedkontor i Kristiansand, ansatte fra hele verden og utdanner de som skal ha jobbene som foreløpig ikke finnes.

Les mer

En ny sjanse

I 60 år har Varodd Arbeid og Inkludering levd av å se enkeltmennesker, gjøre dem trygge på seg selv og hjelpe dem ut i arbeid. En usedvanlig givende jobb, mener de ansatte.

Les mer

90 år med fiskerihistorie

Mye har skjedd siden Reidar Fredriksens bestefar startet opp et lite fiskemottak på Flekkerøya i 1931. 90 år senere omsetter Reinhartsen for over 100 millioner kroner, og består av 30 årsverk.

Les mer

Dyrker det gode hageliv

I fire generasjoner har familien Røsstad bidratt til å forgrønne og forskjønne Sørlandet. Mye har skjedd siden første frø ble sådd i 1930, og i dag er Hageland Oddernes Gartneri nest størst i Norge.

Les mer

Dekk til enhver anledning

N. Timenes & Søn har skodd sørlendingers kjøretøy i 100 år. I dag er de landsdelens eneste totalleverandør av nye og regummierte dekk.

Les mer

Broen til Europa

I år er det 30 år siden Color Line kom til Kristiansand. Mye har skjedd siden dansebandet ble satt igjen på brygga og effektivitet og komfort ble prioritert.

Les mer

– Vi har blitt en destinasjon

Både konger og lorder har besøkt ærverdige Boen Gård de siste 500 årene. Med spennende historie, gode opplevelser og nydelig mat vil eierne nå lokke til seg det lokale næringslivet.

Les mer

– Møt andre med et smil

Vi kaster stadig mindre, og det vi kvitter oss med er vi flinkere til å sortere. Avfall Sør sørger for at det vi ikke trenger blir til nyttige ting som jordprodukter, aviser eller strøm og fjernvarme.

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor