AA

Skaperen

Verdens høyeste klatretårn, bensinstasjoner, restauranter og motorsport. Asbjørn Olsens store lidenskap er å skape aktivitet og arbeidsplasser i Lillesand.

Les mer

Supporteren

Elin Krumm hadde et rekordår som Pippin-sjef i fjor. Nå skal hun også bidra til å gjenreise Sørlandets fotballstolthet, som styreleder i Start.

Les mer

Sykkelveteranen

Han liker å skape opplevelser og han liker å være gæren. Det er to gode grunner til at Svein Bergheims sykkelsenter på Grim har overlevd i 30 år.

Les mer

Mangfoldslederen

Mange ledere sier de er opptatt av mangfold. Stormberg-sjef Hege Nilsen Ekberg var blant de første i landet som fikk det svart på hvitt.

Les mer

Aktivitetsskaperen

Eimund Tharaldsen har bygget opp suksesskonsepter som Lucky Bowl og Leos lekeland. Nå satser han stort på padeltennis med de tidligere Start-spillerne Jesper Mathisen og Ole Martin Årst.

Les mer

Vil hindre utenforskap

Etter 18 år i Strømmestiftelsen tar Kristine «Tina» Storesletten Sødal over som direktør for Arkivet freds- og menneskerettighetssenter. Hun tror vi kan lære mye av historien i bygget.

Les mer

Skal fornye NODE

Den nye NODE-direktøren, Tom Fidjeland, vil gjøre teknologiklyngen større og sterkere. Samtidig rettes blikket mer og mer mot flytende havvind.

Les mer

Til kamp mot svart arbeid

Politiveteranen Leif Vagle er i gang med sin nye drømmejobb: Kampen mot arbeidskriminalitet. Han vil ha større fokus på svart arbeid, og hardere straffer for useriøse aktører.

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor