AA

Jubilerende regionsutvikler

Trainee Sør-leder Anna Gunningberg jobber hardt for å frem Sørlandets fremtidige kompetanse. Det gir resultater. Nå har programmet også vakt interesse utenlands.

Les mer

Innovativ klimaforkjemper

Steffen Syvertsen er mannen som skal ta Agder Energi-konsernet inn i en ny tid. Han forventer mer konkurranse og et stort fokus på klima.

Les mer

Fra nød til NODE

Anne Lene Dale kommer rett fra stillingen som ambassadør i Mosambik til lederjobben i GCE NODE. Hva får henne egentlig til å flytte hjem?

Les mer

Hedersmannen

Arvid Solheim og Blå Kors vil forandre Kristiansand, slik at det ikke lenger er tabu å snakke om rusproblemer. I mai fikk Solheim Kristiansand bys hedersmedalje for sitt rusforebyggende arbeid.

Les mer

Brenner for aktive studenter

Påtroppende UiA-rektor Sunniva Whittaker har lagt en tydelig plan for hva som skal bli universitetets varemerke de nærmeste årene.

Les mer

Bygger en storby

Kjell A. Kristiansen har ansvar for å få på plass organisasjon og personal for nye Kristiansand, samtidig som han fortsatt er rådmann i Songdalen. Det er krevende oppgaver, og 55-åringen har dårlig tid.

Les mer

Hotellgründeren

Mandalitt Lotte Fredriksen Syltevik ble hotelldirektør i Oslo som 27-åring. Snart åpnes drømmeprosjektet i hjembyen.

Les mer

Måles gjerne på mangfold

Jorunn Gislefoss vil øke kvinneandelen i prosessindustrien, og mener dessuten at diskusjonen om mangfold må handle om mer enn bare kjønn. – Forskjellighet er kjempeviktig, sier hun.

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor