AA

Aktivitetsskaperen

Eimund Tharaldsen har bygget opp suksesskonsepter som Lucky Bowl og Leos lekeland. Nå satser han stort på padeltennis med de tidligere Start-spillerne Jesper Mathisen og Ole Martin Årst.

Les mer

Vil hindre utenforskap

Etter 18 år i Strømmestiftelsen tar Kristine «Tina» Storesletten Sødal over som direktør for Arkivet freds- og menneskerettighetssenter. Hun tror vi kan lære mye av historien i bygget.

Les mer

Skal fornye NODE

Den nye NODE-direktøren, Tom Fidjeland, vil gjøre teknologiklyngen større og sterkere. Samtidig rettes blikket mer og mer mot flytende havvind.

Les mer

Til kamp mot svart arbeid

Politiveteranen Leif Vagle er i gang med sin nye drømmejobb: Kampen mot arbeidskriminalitet. Han vil ha større fokus på svart arbeid, og hardere straffer for useriøse aktører.

Les mer

Jubilerende regionsutvikler

Trainee Sør-leder Anna Gunningberg jobber hardt for å frem Sørlandets fremtidige kompetanse. Det gir resultater. Nå har programmet også vakt interesse utenlands.

Les mer

Innovativ klimaforkjemper

Steffen Syvertsen er mannen som skal ta Agder Energi-konsernet inn i en ny tid. Han forventer mer konkurranse og et stort fokus på klima.

Les mer

Fra nød til NODE

Anne Lene Dale kommer rett fra stillingen som ambassadør i Mosambik til lederjobben i GCE NODE. Hva får henne egentlig til å flytte hjem?

Les mer

Hedersmannen

Arvid Solheim og Blå Kors vil forandre Kristiansand, slik at det ikke lenger er tabu å snakke om rusproblemer. I mai fikk Solheim Kristiansand bys hedersmedalje for sitt rusforebyggende arbeid.

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor