AA

Glassklar fascinasjon

I tretti år har Eivind Brøvig jobbet med glass. Det vakre og nyttige materialet brukes i alt fra vinduer til kunst, og er i stadig endring.

Les mer

Klimasykepleieren

Anette K. Stave Severinsen tror vi kan klare å snu klimaendringene i riktig retning. – Det handler om innovasjon, samarbeid og ressursutnyttelse, sier hun.

Les mer

Trives i det fri

– Jeg kjenner ingen som har en så variert arbeidsdag som meg, sier anleggsgartner Christoffer Sjøvaag. Han trives spesielt godt med å jobbe ute hele året, uansett vær.

Les mer

– Menn er ofte mer pysete enn damer

På sykehuset er ingen hverdag lik. Ved siden av blodprøvetaking og analysearbeid, er en av Marianne T. Skomedals viktigste oppgaver å få pasienter til å føle seg trygge.

Les mer

– Jeg skal ikke synes, og ikke høres

Anne Lise Holand Aabø har ikke gått glipp av ett eneste bystyremøte i løpet av sine 12 år som formannskapssekretær. Hun stortrives i kulissene, og kunne aldri tenke seg å bytte jobb med ordføreren.

Les mer

Jobber på spreng

Yrket er tungt både fysisk og psykisk, men Lasse Fossheim vil være skytebas så lenge kroppen holder.

Les mer

Aldri en kjedelig dag

Hva gjør egentlig en brannkonstabel når ingenting står i brann? Hilde Bjørkås Udø og Anne Mari Gramstad er to av tre kvinner i regionens beredskapsavdeling. De stortrives med
alt fra brannslukking til å redde katter ned fra trær.

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor