AA

I fars fotspor

Tanja Jensen er glad hun turte å følge drømmen om å bli energimontør. I dag er hun eneste kvinne i avdelingen – og trives så godt at hun helst vil jobbe hele tiden.

Les mer

Mannen i manesjen

– Når jeg tar på meg flosshatt, tversoversløyfe og glitrende smoking vokser jeg to meter, sier Are Arnardo. Han bærer kulturarven fra sin far og bestefar med stolthet.

Les mer

Hun har byens beste utsikt på jobb

30 meter over bakken sitter Trine Lauen, Kristiansand havns første kvinnelige kranfører. Med bedre utsikt enn de fleste, og en spennende og variert arbeidsdag, utfordrer hun flere damer til å ta steget opp i skyene.

Les mer

Tingenes tilstand

Fredrik Kibsgaard synes det er skremmende mange som ukritisk putter penger i en bolig de knapt har satt seg inn i. – Lær deg tilstandsrapporten «utenat», sett deg inn i fremlagt dokumentasjon og still spørsmål, råder han.

Les mer

Glassklar fascinasjon

I tretti år har Eivind Brøvig jobbet med glass. Det vakre og nyttige materialet brukes i alt fra vinduer til kunst, og er i stadig endring.

Les mer

Klimasykepleieren

Anette K. Stave Severinsen tror vi kan klare å snu klimaendringene i riktig retning. – Det handler om innovasjon, samarbeid og ressursutnyttelse, sier hun.

Les mer

Trives i det fri

– Jeg kjenner ingen som har en så variert arbeidsdag som meg, sier anleggsgartner Christoffer Sjøvaag. Han trives spesielt godt med å jobbe ute hele året, uansett vær.

Les mer

– Menn er ofte mer pysete enn damer

På sykehuset er ingen hverdag lik. Ved siden av blodprøvetaking og analysearbeid, er en av Marianne T. Skomedals viktigste oppgaver å få pasienter til å føle seg trygge.

Les mer

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor