AA

Personvernerklæring

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en enkeltperson, for eksempel navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN

Behandlingsansvarlig

Denne personvernerklæringen gjelder for Næringsforeningen i Kristiansandsregionen. Næringsforeningen i Kristiansandsregionen (org.nummer 982303303) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden.

Personopplysninger som behandles

Næringsforeningen samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, annen sensitiv informasjon, eller opplysninger om personlige betalingskort gjennom nettsiden.

Informasjon som innhentes:

  • E-postadresse
  • Tittel
  • Alder*
  • Postadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Telefonnummer
  • Matallergier ved påmelding til arrangement

*kun ett skjema.

Dette kan variere ut fra de ulike registreringsskjemaer basert på hva som forespørres. Se punktet nedenfor.

Hvordan informasjon innhentes?

Informasjon samles inn gjennom registreringsskjemaer på vår nettside. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Skjemaer for innsamling:

  • Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post
  • Innmeldingsskjema for å bli medlem
  • Påmelding til våre arrangementer
  • Innsending av nyheter til vår nettside

Formålet med informasjonen som innhentes

Personopplysningene som hentes inn er nødvendige å kunne sende relevant informasjon, og tilby en så god tjeneste ovenfor våre interessenter som mulig. Dette være seg fakturering, betjene ønsker og forespørsler og lignende. Informasjon som innhentes kan også i noen tilfeller brukes til statistikker og analyser for å tilby best mulig tjenester til våre interessenter.

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Informasjonskapsler:

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Informasjonskapselen kan benyttes til å lagre identifikatorer som gjenkjenner din enhet fra besøk til besøk. NiKR bruker informasjonskapsler til å generere statistikk for trafikken på nettsidene, for å kunne utbedre denne til det beste for leserne.

Følgende informasjonskapsler brukes på nikr.no: Google Analytics

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på www.nikr.no/ www.kristiansand-chamber.no gjennom Emarketeer og informasjonen lagres i CRM-systemet Super Office for påmelding til arrangementer. Informasjon for medlemsregistrering på www.nikr.no lagres i WordPress og legges inn manuelt i CRM-systemet Super Office. Når det gjelder personopplysninger som sendes inn i forbindelse med nyheter, kan noe av dette brukes i saken/ artikkelen som produseres.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte marked@nikr.no

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Næringsforeningen i Kristiansandsregionen kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden og andre systemer. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Næringsforeningen i Kristiansandsregionen. Det sendes også ut deltakerlister med navn og firma til de som er påmeldt til det gitte arrangementet.

Samtykke

Ved påmelding til våre arrangementer og til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post, samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

Rettigheter

Du har som bruker av nettsidene våre, medlem i Næringsforeningen eller deltaker på våre arrangementer visse rettigheter etter personopplysningsloven. Rettigheten fremgår av kapittel 3 i personvernforordningen (GDPR), og inkluderer rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Næringsforeningen i Kristiansandsregionen ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Navn: Næringsforeningen i Kristiansandsregionen
E-post: marked@nikr.no

Annonse
Annonse
Annonse

Behandlingsansvarlig

Denne personvernerklæringen gjelder for Næringsforeningen i Kristiansandsregionen. Næringsforeningen i Kristiansandsregionen (org.nummer 982303303) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden.

Personopplysninger som behandles

Næringsforeningen samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, annen sensitiv informasjon, eller opplysninger om personlige betalingskort gjennom nettsiden.

Informasjon som innhentes:

  • E-postadresse
  • Tittel
  • Alder*
  • Postadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Telefonnummer
  • Matallergier ved påmelding til arrangement

*kun ett skjema.

Dette kan variere ut fra de ulike registreringsskjemaer basert på hva som forespørres. Se punktet nedenfor.

Hvordan informasjon innhentes?

Informasjon samles inn gjennom registreringsskjemaer på vår nettside. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Skjemaer for innsamling:

  • Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post
  • Innmeldingsskjema for å bli medlem
  • Påmelding til våre arrangementer
  • Innsending av nyheter til vår nettside

Formålet med informasjonen som innhentes

Personopplysningene som hentes inn er nødvendige å kunne sende relevant informasjon, og tilby en så god tjeneste ovenfor våre interessenter som mulig. Dette være seg fakturering, betjene ønsker og forespørsler og lignende. Informasjon som innhentes kan også i noen tilfeller brukes til statistikker og analyser for å tilby best mulig tjenester til våre interessenter.

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Informasjonskapsler:

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Informasjonskapselen kan benyttes til å lagre identifikatorer som gjenkjenner din enhet fra besøk til besøk. NiKR bruker informasjonskapsler til å generere statistikk for trafikken på nettsidene, for å kunne utbedre denne til det beste for leserne.

Følgende informasjonskapsler brukes på nikr.no: Google Analytics

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på www.nikr.no/ www.kristiansand-chamber.no gjennom Emarketeer og informasjonen lagres i CRM-systemet Super Office for påmelding til arrangementer. Informasjon for medlemsregistrering på www.nikr.no lagres i WordPress og legges inn manuelt i CRM-systemet Super Office. Når det gjelder personopplysninger som sendes inn i forbindelse med nyheter, kan noe av dette brukes i saken/ artikkelen som produseres.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte marked@nikr.no

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Næringsforeningen i Kristiansandsregionen kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden og andre systemer. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Næringsforeningen i Kristiansandsregionen. Det sendes også ut deltakerlister med navn og firma til de som er påmeldt til det gitte arrangementet.

Samtykke

Ved påmelding til våre arrangementer og til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post, samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

Rettigheter

Du har som bruker av nettsidene våre, medlem i Næringsforeningen eller deltaker på våre arrangementer visse rettigheter etter personopplysningsloven. Rettigheten fremgår av kapittel 3 i personvernforordningen (GDPR), og inkluderer rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Næringsforeningen i Kristiansandsregionen ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Navn: Næringsforeningen i Kristiansandsregionen
E-post: marked@nikr.no

DEL

TWITTER
FACEBOOK
LINKEDIN
Annonse
Annonse
Annonse

Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor