AA
  • Forside
  • Næringsforeningen i Kristiansandsregionen

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen (NiKR) er en interesseorganisasjon som jobber for å fremme næringslivets interesser, og er en medlemseid organisasjon med nesten 1100 medlemsvirksomheter i regionen. Foreningen er en av landets største næringsforeninger, og arbeider for å skape vekst i regionen.

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen har røtter tilbake til 1848, da den het Christianssands Handelsforening og ble ledet av Hans Christian Garmann Johnsen. 156 år senere, i 2004, ble Industriforeningen og Kristiansand Handelsstandsforening fusjonert sammen og Næringsforeningen var et faktum.

Næringsforeningen har medlemmer i Kristiansand, Lillesand, Birkenes, Mandal, Arendal, Grimstad, Vennesla og Iveland.

Foreningen jobber for å skape vekst i regionen og for å sikre at Kristiansandsregionen har de kvaliteter som gjør at folk ønsker å bo og arbeide her. Målet er å fremme næringslivets interesser og rammevilkår gjennom møter og arrangementer, i næringslivsmagasinet SPENN, gjennom ressursgrupper og i prosjektsamarbeid sammen med andre store aktører i regionen. Næringsforeningen deltar også i ulike fora som arbeider med næringspolitiske spørsmål.

 


Våre hovedsamarbeidspartnere

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?

Fyll ut skjemaet nedenfor